Ana Nikolic – модерната поп певица на сръбска музика

Ana Nikolic - модерната поп певица на сръбска музикаAna Nikolic – по стълбицата на успеха

Ana Nikolic е освен известна сръбска поп певица и композиторка. Тя има изключително атрактивна визия на фотомодел и разбира се забележим музикален талант. Освен изкусителен облик и песни, Ана танцува и много добре.

Тя е учила в Музикалната академия на Берлин, където усвоява танцовите си движения. Както повечето съвременни сръбски певци, тя е модерна, отворена към света и разбира се за нея се пишат и плетат доста любовни интриги. И все пак Ana Nikolic е талантлив творец, с който е добре да сте запознати.

Ana Nikolic е родена в Ягодина, Сърбия. Тя живее голямата част от живота си с майка си и брат си. Баща й е починал. След, като завършва Езикова гимназия, красивата Ана решава да се учи в Политехническото училище в Белград. През 90-те обаче тя започва да пее. Така през 98-ма се появява в ефир, в предаването “3K DUR”. Там изпява песента „Колачичи“. Истински започва да жъне успехи през 2003-та, когато участва в Beovizija с изпълнението “Januar”,  което става тотален хит.

Освен това Ana Nikolic печели наградата за най-добър дебют и записва първия си албум. През същата година грабва и приза поп певица на годината, както и албум на годината. През 2004-та вече е обявена за откритие на годината.

След кратка творческа пауза, през 2006-та Ana Nikolic отново участва в Beovizija и печели 4-то място с песента „Romale Romali”. Първото турне за младата певица се случва през 2007-ма и е наречено Шоколад.  Освен това тя издава още един албум под знака на City Records и Miligram music.

Страхотни нейни хитове са песните „Шоколадово момиче“, „Клоун“, „Все още ставаш“ и други. През 2009-та Ana Nikolic отново е на Beovizija, но този път става скандал. Тя не пее на финала, защото е силно обидена. Причината е, че гласовете са погрешно преброени и на певицата е казано, че тя не продължава в конкурса.

Ana Nikolic издава най-силния си албум през 2010-та – „Кафе Мафия“, в който песента „Лошата барби“ жъне небивал успех. През 2013-та и 2016-та Николич пуска още два албума – „Милиони долари“ и „Лабилна“. Освен това певицата прави провокативна песен с дъщерята на Весна Змиянац и  участва в любовен сериал.

Като цяло в You Tube Ana Nikolic има над 8 милиона гледания, което показва високата й популярност. В личния си живот тя е имала редица интимни връзки с популярни бизнесмени и колеги. През 2016-та се омъжи тайно за певеца Стефан Джурич, с който работи в последния си албум. Чуйте и вижте Ana Nikolic.

Вашият коментар