SANDRA AFRIKA – танцьорката станала певица

SANDRA AFRIKASANDRA AFRIKA – да извървиш пътя от танцьорка на Миле Китич до супер звезда на сръбската музика

SANDRA AFRIKA е артистичния псевдоним, под който се подвизава певицата Сандра Проданович. Артистката е известна турбо поп певица и всичко започва за нея, когато е част от танцьорките на супер известния Миле Китич. Първото парче на Сандра се появява на бял свят едва през 2007-ма. Разбира се за кариерата на певица и танцьорка, атрактивния външен вид на звездата, много и е помогнал.

Като човек  SANDRA AFRIKA е много интересна. Нейните клипове към песните са много провокативни и нестандартни. Дори в мрежата неин клип с провокативна визия (тя е гола, облечена само в цвят) е забранен за малолетни. Освен нестандартен музикант, Сандра е и фитнес маниак. Това личи и от нейната физика, която е повече от безупречна.

SANDRA AFRIKA е родена и живее в Белград. Може да се каже, че тя е по скоро гражданин на света, защото постоянно пътува и прави концерти. Звездата винаги е сред участниците на концертите с хуманитарна цел и непрестанно изненадва феновете си.

В музикалната мрежа You Tube, SANDRA AFRIKA има собствен канал, където феновете й са над 40 хиляди. Това важи и за претъпкания й Фейсбук профил.  Освен това хитовете на певицата са постоянно слушани. Последното парче на певицата е от 2016-та и се казва „Лоша в леглото“. Първият сингъл, който Африка пуска се нарича „Африка“ и е от 2007-ма година.

SANDRA AFRIKA се ражда през 88-ма година. Тя живее с майка си и брат си, както и сестра си. Както вече споменахме музикалната кариера на звездата започва с танци, а не с песни.

Поради добрите си физически данни, провокативна визия и добри танцови умения, SANDRA AFRIKA е сред топ танцьорките на Миле Китич. Това и помага да си изгради сценичен имидж и през 2007-ма тя пуска сингъл с помощта на музикална къща DM House, както и клиповете й се въртят по телевизията DM SAT по-късно. От тогава насам певицата е обиколила цяла Европа и постоянно има участия.

През 2015-та SANDRA AFRIKA взима участие и в риалити формата „Фермата“ в сръбската телевизия.  

Вашият коментар